Megdöbbentek a rajongók! Már nem így néz ki Zac Efron!

Zac Efron rajongói az Instagram-oldalán most egy dologban nagyon egyetértenek: "Ez nem lehet igaz!"

Talán ő sem gondolta jó tíz évvel ezelőtt, hogy akkor sztár lesz, mint amekkora lett. Pedig, ha jól belegondolunk, igazán még meg sem dolgozhatott ezért. Zac Efron munkásságában két dolgot lehet eddig kiemelni - a High School Musicalt és a Baywatch mozifilmet. Bár az utóbbi inkább kasszasiker, mint szakmai elismerés. Egy dolog miatt azonban hálás lehet a tengerpartos mozinak, megismerte legfrissebb szerelmét, Aelxandra Daddariot, akivel nemrég le is lepleződtek együtt.

Zac izmos teste, gyönyörű szemei, mindig divatos frizurája évek óta hódít a nők körében, nem csoda, hogy legfrissebb képe miatt most sok rajongóka elképedt. Az eémúlt hetekben már felbukkant pár kép, amelyen a szoksásonál hosszabb haja, és méretesre nőtt szakálla volt, a friss kép azonban ezen is túltett - egy loncsos hajléktalan, rasta szőrpamacs lett a szívtipróból.

 

Just for fun ?

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

Igaz, azt sem zárhatjuk ki, hogy az új külső magánéleti változásokra utal. Mindenesetre reméljük, hamar visszatalál régi önmagához. Addig legyen itt egy néhány hetes kép, amikor már sejteni lehetett, valami tényleg nem kerek.

 

#fbf beast mode.

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

 

Zac Efron