NINCSENEK CSODÁK: szomorú hír érkezett Zac Efronról! - Fotók

Alig 10 hónapja egy kávézóban szeretett bele egy 25 éves ausztrál lányba, majd egy szakítást követően ismét kibékültek. Rég hallottunk róluk, egy friss hír most sokkolja a színész rajongóit.

Tinilányok millióiban ébredt fel a remény alig egy éve, igenis, bárkinek megvalósulhat az álma, még akkor is, ha erre nagyon kicsi is az esély. Zac Efront a High School Musical tette világhírűvé, aminek köszönhetően sorra kapta Holywood-ban a filmszerepeket, így ma már nők generációnak a szívét rabolta el a még mindig csak 33 éves világsztár. Annak a 25 éves ausztrál lánynak a szívét is, akit alig egy éve egy kávézóban látott meg. Sőt, egymásba is szerettek, a színész pedig kijelentette, nem kizárt, hogy elhagyja Hollywood-ot. Aztán néhány hónapja kiderült, tovább kell utaznia, újabb forgatások várnak rá - és váratlanul ott is hagyta a gyönyörű fiatal szerelmét.

De mindenki fellélegzett, amikor kiderült, nem bírják egymás nélkül - kibékültek!

via GIPHY

Aztán decemberben érkezett a váratlan hír: Zac Efron meghirdette Los Angeles-i álomotthonát. Az 524 négyzetméteres villa Los Felizben fekszik, öt fürdpszoba és öt hálószoba található benne. Hét éve vette magának a sármos sztár, és sokan nem értették, miért válik meg tőle. Aztán miután kiderült, kibékült az egzotikus szépségű pincérlánnyal, már egészen más miatt pezsgett körülöttük az élet. Már az esküvőről, családalapításról pletykáltak a rajongók is. Főleg, miután újra együtt látták őket és számos paparazzi kép is készült.

Négy hónapja nem jött hír a sármos színészről, a mostani sokkolja a rajongókat!

Nincsenek csodák - sóhajtanak fel a lányok most sokan! Ez derült ki!

Címlapfotó: Instagram/zacefron

24 óra