BOTOX 33 ÉVESEN? Emberi Shrek-nek nézik Zac Efront - Felismernéd? - Fotók

Néhány napja a szakításától volt hangos a sajtó, most egészen más miatt szerepel címlapon: Zac Efron arca megváltozott. A rajongói szerint a szája is nagyobb.

Az elmúlt hónapokban a magánéletével szerepelt a címlapokon, miután Ausztráliában egy kávézóban szeretett bele egy pincérlányba. A 33 éves világsztár már azt fontolgatta, felszámolja Hollywood-i életét és a 25 éves lány kedvéért a kenguruk földjére költözik. Aztán váratlanul szakított vele, miután egy forgatás miatt messzire kellett utaznia tőle. Persze, kibékültek, de néhány napja jött a sokkoló hír: végleg búcsút intettek egymásnak.

Zac Efron tehát újra szingli, de a tinilányok nem boldogok - friss képein, mintha nem is ő lenne!

via GIPHY

A színész nem csak a High School Musicalben varázsolta el tinilányok millióit, az izmos és sármos színész azóta már nők millióinak a szívét rabolta el. Természetessége, tökéletessége könnyen zavarba hozza a gyerngébbik nem képviselőit, de néhány napja ezrek kaptak a szívükhöz - Zac szinte felismerhetetlen! Néhány napja került fel az internetre egy felvétel, amelyen a színész már nem hasonlít önmagára, vannak, akik szerint egyenesen Shrek elevenedetett meg a képében.

Az arca tükörsima, a szeme puffadt - de akadnak, akiknek a szája sem természetes. Megszólalt egy sebész!

Arcplasztika? Botox? Zac Efronra rá se ismerni a szakítás után!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra