Meztelenre vetkőztek az ÉNB sztárjai! Megérkeztek a képek

Nánási Pál kamerája előtt megtiszteltetés levetkőzni, az ÉNB sztárjainak most megadatott ez a lehetőség is - írja a Bors.

"Volt már néhány fehérneműs fotózásom, de ez most igazán különlegesre sikerült. Úgy mentem oda, hogy tudtam, Pali aktképeket is készíthet rólam. Aznap például nem ettem semmit, hogy még karcsúbbnak tűnjek" - elevenítette fel az élményeit a lapnak Bori, aki azt is hozzátette: a fotós előtt pillanatok alat sikerült megszabadulnia a bugyijától, legyőzte a gátlásait.

"Nagyon élveztem az egészet, és tetszett a koncepció is. Marilyn Monroe-t szerettem volna megidézni, a lényeg, hogy a nőies idomok mellé társuljon a nőies lelkület is. Nagyon jó volt Palival dolgozni, azt mondta, nem hiszi el, hogy ez az első ilyen munkám, jólesik az ilyen visszajelzés. Úgy érzem, tényleg sikerült magamat megmutatni" - ezek már Szofi szavai a Borsnak, akit így tényleg nem láthattuk még a képernyőn sem.

Íme az ÉNB sztárjainak szexi képei!

Tőlük talán nehezebb helyzetben volt Tomi és Roland, akik csak nehezen bújtak ki a boxerükből, a végeredménnyel azonban roppant elégedettek.

24 óra