Tóth Vera kiakadt - durván megalázta őt és Király Lindát Rippel Feri!

Az erőművész nőiességében alázta meg a két énekesnőt, majd felajánlotta nekik, hogy háromszáz ezer plusz áfáért lefogyasztja őket új diétájával – derült ki Tóth Vera Facebook-bejegyzéséből, amelyet a privát oldalán osztott meg a rajongóival.

Csütörtök este Vera és Linda az Inspiráló Nők díjátadó gálájára volt hivatalos, ezen a rendezvényen volt vendég Rippel feri és barátnője is.  

"Vera azt írta, a sportoló, lekezelően és tiszteletlenül beszélt vele és Lindával és folyamatosan a kedveséhez hasonlította őket kérdezvén: nem szeretnének-e hozzá hasonlóan jól kinézni?" - írja a lap.

A két barátnő szeretett volna meginni egy pohár bort, de Rippel kiokította őket, az italban túl sok a cukor, de nézzék meg őt, ő olyat nem fogyaszt, és remekül néz ki. Az énekesnő arról ír, Rippel Feri megpróbálta meggyőzni őket, legyenek egészségesebbek és jobb nők, mint amilyenek. Majd felajánlotta, hogy háromszáz ezer plusz ÁFA-ért segít nekik a ketogén diétával.

Veráék végül faképnél hagyták, de nem titkolta, most először érezte úgy, "legszívesebben felpofozna valakit, úgy érzi, hogy Rippel tapintatlan volt velük, ráadásul pont a fellépésük előtt." - írja a Blikk.

24 óra