Élő adásban szakadt le Tóth Andi szoknyája! Bugyiban énekelt tovább

Kasza Tibi a produkció után rögtön oda is ugrott Andihoz, hogy megtudja, mennyire volt szándékos ez a történelmi villlantás. Az énekesnő reakciója azonban őszintének tűnik, ezúttal a sors szúrt ki vele. Meg egy táncos, aki véletlenül leránthatta.

 

Tuti direkt volt ???

A post shared by Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) on

Andi nem lehetett sokáig zavarban, a zene és a show folytatódott. Ő pedig nyelt egyet és bugyiban tolta tovább a műsort. Igaz, megfordulni nem nagyon tudott, így csak a táncosok és Rippel Feri láthatta a fenekét.

No meg Liptai Claudia, aki el is időzött a nem mindennapi témánál egy pár percig. Andi az értékelés után csak oldalazva tudott lejönni a színpadról, és azóta is csak pironkodik a jelek szerint.

Itt megnézheted a teljes videót!

Born to be wild - énekelte Tóth Andi és Rippel Feri egy hete, és mindamellett, hogy őrületes hangulatot varázsoltak a színpadra, az énekesnő alaposan kipakolta az ikreit is. A bőrszerkóból majd kirepültek.

Andi pontosan tudja, ha színpadra áll az ember, kevés, ha csak jól énekel. Ő pedig mindent meg is tesz, hogy ne csak a hangok a látvány se hagyjon kivetnivalót maga után. Két hete így aratott.

Rippel Feri akár a döntőig is menetelhet, ha Andi testén múlik. A zsűri két hete is kiemelte, azt sem nagyon vették észre, milyen a hangja, és az angolja, hiszen a látvány mindenki figyelmét elterelte egy hete.

Az első adásban mindenkinek leesett az álla, amikor Andi egy bugyiruhában jelent meg a színpadon, csupán egy néhány pántból álló szoknyaimitáció hivatott azt a látszatot kelteni, nem csak egy fehérneműben van.

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra