Ez a 25 éves bombázó Nacsa Olivér új szerelme!

Somossy Barbi két évvel ezelőtt, 2016-ban került be a Magyarország Szépe verseny döntősei közé. Ott őt tartották az egyik esélyesnek, a versenyt végül Gelencsér Tímea nyerte, Barbi pedig a dobogóra sem állhatott fel.

Nacsa Olivér ezzel a képpel jelentette be kedd este a világnak, a szíve újra foglalt. Az őt megkereső újságíróknak azonban csak annyit mondott, a magánéletéről nem szeretne nyilatkozni. A gratulációkat azonban megköszönte.

 

A post shared by Olivér Nacsa (@olinacsa) on

Barbi sem sokat várt, szinte egyidőbel Olivérrel ő is megosztotta az első közös képüket. Természetesen az ő kép alatt is sorra érkeznek a gratulációk és támogató üzenetek. 

 

❤️

A post shared by Somossy Barbara (@barbisomossy) on

Barbi kivételes szépség, ezt a média világában már sokan tudhatják. Amerre ugyanis felbukkant munkái során, mindig maradandó nyomokat hagyott. Ez a kép csak egy, aami a kivételes szépségéről árukodik.

 

? #springishere? #happines #sunshine #goodvibes #energyfullycharged #imready

A post shared by Somossy Barbara (@barbisomossy) on

A modellvilágban is lett volna jövője, sőt, megkockáztatjuk hatalmas sikere is a huszonöt éves lánynak. De ő a televíziózást választotta, ahol azóta is nagyon jól érzi magát és szépen építi a karrierjét.

 

#tb #summer16 #photography @sulaci_photography

A post shared by Somossy Barbara (@barbisomossy) on

24 óra