Sokkoló jelenetnek volt szemtanúja Kasza Tibi és felesége!

Tibi és felesége Andi egy belvárosi plázába vették az irányt, hogy vásároljanak néhány dolgot amikor különös dologra lettek figyelmesek.

 

Kicsit megnéztük közelebbről ezt a Tavaszt ❤️❤️❤️ Alakul ?

A post shared by Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) on

A plázázás elég bizarr fordulatot vett, amikor olyan jelenet elevenedett meg a szemük előtt, amitől az embernek földbe gyökerezik a lába.

 

Helloka ???

A post shared by Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) on

"Egy bevásárlóközpontban voltunk vásárolni. Amikor végeztünk, elindultunk a parkolóházba, ahol hatalmas ordításra lettünk figyelmesek. Egy apa ordított a gyerekével az pedig zokogott. Amikor odaértünk azt láttuk, a gyerek fájdalmában térdel a betonon, fölötte áll az apja csavarja a füleit és bántalmazza. Tíz év körüli lehetett a kissrác. A gyerek térdel a parkoló kocsik között, az apja meg fölötte áll és ordítja, hogy "Viselkedj végre úgy, mint egy ember'! Ne úgy, mint egy állat!"

Amikor elindultam feléjük az apa elengedte a fiát, és a gyerek zokogva beszállt a kocsiba miközben azt hajtogatta sírva " Nem akarom, én ezt nem akarom... " - mondta a TWN.hu-nak Tibi, aki nem nézte tétlenül a helyzetet. 

- Elindultam feléjük, hogy kérdőre vonjam az apát, hogy ezt mégis hogy képzeli, és azonnal hagyja abba, de közben végigfutott a dühös agyamon, hogy mit tegyek? Fogjam le, vagy álljak le vele verekedni, vagy hívjam a rendőröket, de hisz nem folyt vér. Mindenesetre még órákkal később is nagy hatással volt ránk az eset hiszen gyereket szeretnénk és tudjuk ez mekkora ajándék, és elképzelni sem tudjuk, hogy bánhat valaki így a saját vérével...

A kérdés ugyanakkor jogos: beavatkozhat bárki egy ilyen helyzetben? Honnantól számít bántalmazásnak egy ilyen helyzet? Meg kell várni a tettlegességet? Szólni kell a rendőrségnek? Mi az okos megoldás, mit tegyünk vajon, hogy ne rontsunk a helyzeten, főleg a kisfiú helyzetén?

Ha valaki ilyen, vagy hasonló dolgot tapasztal, értesítheti a rendőrséget, vagy a gyámhivatalt. Ha fizikális, szexuális bántalmazást, vagy éheztetést tapasztalunk, mindenképpen értesítsük a rendőrséget.

24 óra