Szabályt szegett A Piramis játékosa! Stohl komolyan meharagudott!

Durva szabályszegést követett el A Piramis játékosa, Stohl András majdnem haza is zavarta őt ezért.

De íme a drámai történet képekben!

Eljött az a pont, amikor először elmondom a témakört, arra kérlek, hogy maradj csöndben! - vágott bele Stohl az új fordulóba, és bizony nem felejtette el figyelmeztetni játékosát az egyik alapszabályra.
  • Szia, Attila! Már meg is van az első témakörünk! - fodult Attilához, aki természetesen reagált a műsorvezető szavaira. Szervusz András, szia drágám! - mondta a férfi.
  • Közeleg a tél... -folytatta Stohl a feladat ismertetését, de a mellette álló Szilvi nem fért a bőrébe. Feltehetően az ösztönei arra késztették, ő is reagáljon..
  • Szia - mondta szerelmének és még mosolyogva integetett is neki, ezzel bizony egy csapásra meg is szegte A Piramis egyik legfőbb alapszabályát, ami után elvileg azonnal ki kell zárni őket.
  • Pffuu - mondta ekkor Attila, de ekkor már senki nem tudta, hogy vajon a sóhaja a kérdéskörnek szól, vagy a párja köszönése miatt csúszott ki belőle és a kizárástól való félelem szülte.
  • Ha még egyszer visszaköszönsz, befejeződött a játék! - fordult oda Stohl a lányhoz, és olyan szúrós tekintettel nézett rá, hogy bizony, ember legyen a talpán, aki ezt nem vette volna komolyan.
  • Szilvi először meg is próbálkozott egy félszeg mosollyal, de Stohl tekintete nagyon hamar megijesztette őt is.
  • Attila végül nem fogadta el a bank másfél milliós ajánlatát. S miután kiderült, hogy így bizony üres kézzel mennek haza, hamar magába roskadt.
  • Majd párja, Szilvi igyekezett megvigasztalni őt, de nem járt nagyon sikerrel. Végül abban maradtak, szeretik egymást... és talán ez a legfontosabb.

Szilvi a párjával, Attilával jelentkezett a játékba, és megkapták életük lehetőségét. Igaz, Stohl András is kellett ahhoz, hogy a nyereményüket hazavihették. A játék történetében ugyanis először olyan dolog történt, amiért automatikusan kizárás járna. Ki tudja, miért, Stohl András végül megkegyelmezett Szilvinek, igaz, alaposan leteremtette!

Szilviék végül 0 forintot gyűjtöttek A Piramisban, Attila pedig nem fogadta el A Piramis több mint másfél milliós ajánlatát. Így üres kézzel távoztak a showból.

24 óra