Sztárigazolások! Új zsűrivel jön a Sztárban sztár+1 kicsi.

November 20-tól a SuperTV2 is új műsorstruktúrával érkezik, és visszatér a csatorna egyik legnépszerűbb műsora is!

Természetesen új arcokkal!

A SuperTV2 közleményben tudatta a világgal, november 26-án visszatér a képernyőre a Sztárban Sztár+1 kicsi. Az ország házibulijához ezúttal is gyerekénekesek csatlakoznak, hogy a korábbi Sztárban Sztár szériák egy-egy hírességével lépjenek színpadra. Az idei névsor még várat magára, de november 12-én, a Sztárban Sztár döntőjében fény derül a második évad párosaira is.

Az ítészek között azonban két népszerű énekes is feltűnik majd: a megújult négyesben Ábel Anita és Rákóczi Feri mellett ezúttal Tóth Vera és Király Viktor foglalnak helyet.

Bizony, az a Tóth Vera, aki az elmúlt másfél évben közel ötven kilót fogyott le, sugárzik és hosszú idő után most először vállal ismét tévés szereplést.

 "Szeretem a gyerekeket és fontosnak tartom, hogy részt vegyek a tehetséggondozásban. Tavaly egy tehetséges fiatal, Farkas Zsolti mellett szerepelhettem, most pedig a másik oldalon ülök majd, ami egy nagy feladat számomra. Mindig is meg akartam ízlelni, milyen lehet a Sztárban Sztár zsűrijének lenni. Most eljött az én pillanatom. Remélem építő kritikáimmal és dicséreteimmel hozzáteszek a fejlődésükhöz egy könnyed, szórakoztató műsor keretein belül. Nem véletlen, hogy az ország házibulija az én kedvenc bulim is egyben.”– árulta el Tóth Vera.
 

24 óra