Itt az első fotó: Szalai Ádám szerelme megmutatta a kislányukat - Fotó

Emlékezetes: egy gólörömével jelentette be a hírt a magyar válogatott támadója, apa lesz. Kislányuk édesanyja Anyák napján mutatta meg a világnak a gyermeküket - szúrta ki a Naphire.hu.  

Alig több mint egy éve az akkor a svájci FC Basel csapatában futballozó magyar válogatott csatár egy bajnoki meccsen két gólt is szerzett, majd a hüvelykujját szájába véve, pocakját tapogatva jelezte, hogy rövidesen apa lesz - írja a Naphire.hu. Az örömhírt ezt követően a saját Instagram-oldalán is megerősítette egy fotóval, ami alá egy babás emoji kíséretében azt írta: „Alig várjuk, hogy találkozzunk veled”. 

A magyar válogatott 35 éves csapatkapitányának egy 24 éves bolgár származású színésznő a párja, aki modellként is sikeres.

Krista Tcherneva már Berlinben született, nemrég a hazánkban is népszerű, Kitz titkai című Netflix-sorozatban szerepelt. Az, hogy egy párt alkot a magyar focisztárral, az tavaly augusztus végén lett bizonyos, amikor megszületett az első közös gyermekük: Efimia Anna. Akkor Szalai a Naphire.hu információi szerint egy Insta-Storyban közölte a hírt: augusztus 26-án 3550 grammal és 50 centivel született meg a gyermekük. A hírportál most arról ír: most először meg is mutatták a 8 hónapos lányukat.

Ilyen gyönyörű és nagy lány már Szalai Ádám gyermeke - világhírű szerelme mutatta meg!

SZUPERCUKI FOTÓ: Szalai Ádám párja megmutatta a kislányukat
  • Szalai Ádám baba
  • Szalai Ádám baba
  • Szalai Ádám baba
  • Szalai Ádám baba

Címlapfotó: Instagram/adaam_s_

24 óra