Ez a titkos összetevő minden sütőtöklevest a következő szintre emeli
A mangó szintén kiváló a tökleveshez.
Ha el szeretnéd kerülni az almát, de mégis gyümölcsös ízt szeretnél adni a töklevesnek, keverhetsz bele egy trópusi gyümölcsöt – mangót is. Természetes édessége jól illeszkedik a gyömbér enyhe csípősségéhez és a tök ízéhez. Ez teszi a töklevest abszolút szemet gyönyörködtetővé az őszi konyhában!
Ez a trükk különösen krémessé teszi a töklevest.
Ha az almás vagy mangós töklevest nemcsak gyümölcsösebbé, hanem csípősebbé és krémesebbé is szeretnéd tenni, egy egyszerű trükköt alkalmazhatsz: egyszerűen cseréld le a tejszínt kókusztejre. Ez extra krémességet ad. Ha a vegán változatot választod, a mézet egyszerűen helyettesítheted juharsziruppal vagy agavésziruppal. Tökmag vagy egy kevés limelé is használható feltétként a még gyümölcsösebb íz eléréséhez.














