Azt hitte a kutya, kirándulni viszik: aztán rájött az igazságra - Videó

Ezek a szemek mindent elárulnak: Ollie alig várta, hogy egy csodás napot töltsön el a parkban, aztán hamar az arcára fagyott a mosoly. Rádöbbent az igazságra.

Egy dél-karolinai nő vírussá vált TikTok-videóján jól látható a kutyus hirtelen hangulatváltozása. Ez annak is köszönhető, hogy a húszas évei közepén járó nő Ollie elborzadt tekintetét nagyított állóképként mutatja meg. 

De vajon mitől lett hirtelen ennyire ideges szegény kutya?

Gazdája bezsámolója szerint a négylábú ebben a pillanatban döbben rá, hogy nem a parkba tartanak, hanem az állatorvoshoz. A nyolcéves eb még mindig annyira fél az ilyen jellegű látogatásoktól, hogy gazdája kénytelen segítséghez folyamodni, ha a dokihoz kell menniük. „A finomsága nem csak mogyoróvajat tartalmazott” - magyarázta a gazdi a Newsweeknek, majd elárulta: egy kutyáknak kifejlesztett nyugtatót is.

„A videón elég hirtelen érte a gyógyszer, ezért kezdett el borulni” - mondta a lány a lapnak.

@chandler_arms Name a better duo than a girl in her 20s and her soul dog she’s had since college. Almost 8 years later and still have to trick him into going to the vet ☠️ #dogsoftiktok #dogtok #lifeinyour20s #fyp ♬ So Long, London - Taylor Swift

A Tik-Tok nagyon jól szórakozik a nő és a kutya videóján. Több millió megtekintés és több százezer like van méris a fekvételen.

Címlapfotó: TikTok/chandler_arms

VIDEO
Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok

24 óra