Égni fog a zsír, ha így eszed a tojást: minden felesleg eltűnik rólad pár hét alatt
A titkos hozzávaló
A tojás fogyasztásának számtalan módja van: ehetjük főzve, sütve vagy akár omlett formájában is. A lágy- és keménytojást egyszerű és gyors elkészíteni, de sokan inkább a tükörtojást, a rántottát és buggyantott tojást preferelják. Nos, mint kiderült, ha épp rántottát készítünk belőle, akkor mindenféleképpen érdemes a szokásos hozzávalókon kívül valami mást is belekeverni, méghozzá cottage cheese-t, amitől hihetetlenül lágy és krémes lesz a rántotta, az íze elképesztően finom, de ami a legjobb, hogy megdobja a reggelink fehérjetartalmát, amitől jóllakottnak érezzük majd magunkat, mégsem viszünk be sok szénhidrátot a szervezetbe, ami remekül jön, ha épp fogyókúrázunk.
Leadfotó: 123rf