Tanulmány: ez a 2 női és egy férfi csillagjegy mindig megcsalja a párját

Vannak, akik nem veszik túl komolyan a hűséget a párkapcsolatban, és ha úgy adódik, általábanfélre is lépnek. Egy tanulmány szerint két női és egy férfi csillagjegy különösen érintett.

Vannak, akik nagyon komolyan veszik a monogámiát, és mindig hűségesek a partnerükhöz. Számukra szóba sem jöhet mással flörtölni, nemhogy viszonyt folytatni. Akadnak azonban olyanok, akik kevésbé tartják be a monogám kapcsolatok irányelveit. SMS-eznek, flörtölnek, csókolóznak vagy akár le is fekszenek másokkal. Bizony, velük együt lenni sok szívfájdalommal és vitával járhat.

Leleplező tanulmány

Az Ashley Madison, a világ egyik vezető társkereső oldala által készített tanulmányból kiderült, hogy egyes csillagjegyek gyakrabban lépnek félre, mint mások. Ha tehát tudni szeretnéd, hogy a partnered hűséges-e, lehet, érdemes a csillagjegyét is megnézned. (Megjegyzés: attól, hogy valakinek egy bizonyos csillagjegye van, még nem jelenti azt automatikusan, hogy hűtlen. A tanulmány csupán azt igazolta, mely csillagjegyek lépnek félre a leggyakrabban.)

A nők között kettő, a férfiak köz egy csillagjegy érintett. Részletek a galériánkban!

Galéria: ez a 3 csillagjegy ritkán hűséges!
  • hűtlenség, csillagjegy, horoszkóp,
  • hűtlenség, csillagjegy, horoszkóp,
  • hűtlenség, csillagjegy, horoszkóp,

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra