Ez a 3 csillagjegy szeptemberben meggazdagszik: sok pénz hullik majd az ölükbe

Nem kell aggódniuk az anyagiak miatt az év második felében

A Nyilasra az elmúlt hónapokban igencsak rájárt a rúd magánéleti problémái miatt, ám a szeptember a csillagjegyet pénzzel kárpótolja majd. A Nyilas ugyanis egy visszautasíthatatlan ajánlatot kap idén ősszel aktuális munkahelyéről, de az is előfordulhat, hogy máshol folytatja majd karrierjét a több pénz érdekében. Egy biztos: a lehetőség, hogy a csillagjegy meggazdagodjon, most az ajtaján kopogtat.

A Bika szintén nem panaszkodhat majd az év hátralevő részében, az anyagiakra ugyanis már nem lesz gondja: a csillagjegy a pénzhez örökség útján juthat, ami bár nincs ínyére, az összeg jelentősen kisegítheti őt adósságaiból és tartozásaiból, így kénytelen lesz élni vele.

A Kos mindig is keményen dolgozott azért, hogy stabil anyagi hátteret tudhasson magáénak, ennek pedig szeptemberben végre meglesz a gyümölcse: elindíthatja azt a projektet vagy vállalkozást, amire a csillagjegy már igen régóta vágyott, ez pedig olyan vagyonhoz juttatja őt már idő előtt, még azelőtt, hogy számítana rá, amit maga se gondolt volna soha. Kevdes Kos, sikerre vagy ítélve!

Leadfotó: 123rf

24 óra