Ennél kisebb nem is lehetne: XXS-bikini a sztárok nagy kedvence - Fotók

Mindent letarolnak idén a falatnyi bikinik - és ez nem utolsósorban az olyan stílusikonoknak is köszönhető, mint Heidi Klum és Kendall Jenner.  

Nem ért még véget a nyár: a sztárok még mindig a világ legszebb nyaralóhelyein nyaralnak és bizony, a fürdőruhájuk idén minden korábbinál kevesebb anyagból készült. És ha Dua Lipa, Emily Ratajkowski, vagy épp Heidi Klum ilyen XXS-bikiniben feszít, akkor bizony szinte minden a divatra valamit is adó nő ilyenben fog feszíteni. A tanga-bikinik jó ideje divatosnak számítanak, de most úgy tánik, már a bikinifelső is alig takar valamit.

Hogy hogy viselik a sztárok? A galáriánkból kiderül!

Galéria: falatnyi bikiniben villantanak idén a sztárok!
  • bikini, xxs, trend, 2024,
  • bikini, xxs, trend, 2024,
  • bikini, xxs, trend, 2024,
  • bikini, xxs, trend, 2024,

Hogyan válaszd ki a tiédet?

Először is: a legfontosabb a magabiztosság! Tény: ezek a mikrobikinik nem mindenkinek állnak jól. De ha kényelmesen és magabiztosan érzed magad benne, garantáltan mindenki figyelmét magadra vonod majd. Csak arra ügyelj, hogy a méret megfelelő legyen, hogy sehol ne vágjon és semmi ne essen ki belőle. Az olyan kiegészítők, mint a szalmakalap vagy a nagy napszemüveg, kiegészítik a strandöltözetet, és megadhatják a megjelenésednek azt a bizonyos pluszt.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra