Két kutyával nőtt fel a kandúr: vicces, hogy reagált a család új kiscicájára - Videó

Az állatoknak nem mindig könnyű, amikor új négylábú költözik a házba. Sokszor sajnos nem feltétlenül meleg fogadtatásban van részük. Egy olyan macska reakciója, akit többé-kevésbé kutyák neveltek fel, azonban még a gazdáit is meglepi.

Katie, aki az amerikai Alabama államban él a családjával, a jelek szerint nem tud betelni az állatokkal. Bár már több kutyájuk és egy macskájuk is van otthon, nemrég egy újabb kiscicával lepte meg magukat. Igen ám, de ennek nem minden "lakó" örült tiszta szívéből. Különösen a hím macskának, Ashernek kellett idő, hogy megértse, hogy már nem ő az egyetlen macska a háztartásban.

Kandúr

Az "oroszkék" kandúr körülbelül két évvel ezelőtt költözött be Katie-ékhez. Ő és a két kutya, Emma és Ada gyorsan össze is barátkoztak, sőt, gyakorlatilag a két eb nevelte fel a cicát. Mivel minden nap együtt voltak, a kandúr át is vette a kutyák viselkedésének nagy részét. Ez különösen most mutatkozott meg, amikor Katie hazavitte a kis cicát. Az első találkozást természetesen videóra is vették.

Ami ezután történt, azt a tapasztalt biológusokat is padlóra küldi! Lapozz a videóért!

Lapozz a videóért!
VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra