Az év legszebb hétvégéje vár erre a 3 csillagjegyre

A Rák jegy utolsó hétvégéje remek lehetőség lesz arra, hogy feltöltsük magunkat életenergiával. A vaárnapi telihold pedig a hab a tortán. Három csillagjegy különösen várhatja ezt a két napot.

A július 19-21-i hétvégén a kozmosz számos lehetőséget tartogat számunkra, hogy az életet teljes mélységében és szépségében élvezzük. A Nap még a Rák jegyében áll majd, majd a jövő héttől az Oroszlán kezébe kerül a staféta. Ezekben a napokban fogékonyak vagyunk az összetett és finom érzelmekre - a sajátjainkra és másokéra egyaránt -, sokat és intenzíven érzünk majd. Ez egyrészt stresszes és nehezen elviselhető lehet, másrészt viszont erősítheti a kapcsolatainkat és az élet iránti szeretetünket.

Három szerencsés

A Vénusz most a Szűz energiáját küldi majd, hogy kiegyensúlyozzon és lehűtsön minket, ami arra késztet, hogy racionálisabban tekintsünk a kapcsolatainkra és a társas kapcsolatrendszerünkre. A friss horoszkóp szerint a következő csillagjegyek különösen sokat profitálhatnak majd ebből a hétvégéből és a vasárnapi teliholdból.

Hogy köztük vagy-e - a galériánkból kiderül!

Galéria: az év hétvégéje vár erre a 3 csillagjegyre
  • hétvége, horoszkóp, csillagjegy,
  • hétvége, horoszkóp, csillagjegy,
  • hétvége, horoszkóp, csillagjegy,

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra