Elesett a fürdőszobában: elhunyt a Barcelona SC kapusa - Fotók

A fiatal tehetség haláláról korábban is megjelentek hírek, most a csapata erősítette meg: elhunyt.

Gyászol a futballvilág: mindössze 20 évesen elhunyt Justin Cornejo, az ecuadori első osztályú Barcelona SC kapusa - ezt azóta klubja is megerősítette. „Semmilyen szó vagy mondat nem tudja elvenni a fájdalmat, amit ebben a pillanatban érzünk. Az emlék, amit mindannyiunkra hagy, erőt fog adni nekünk, hogy túljussunk ezen” - írta a dél-amerikai klub a közösségi médiában kedden késő este. „Justin, mindig a szívünkben leszel. Nyugodj békében, barátom. Nagyon szeretünk téged” - folytatódott az üzenet. 

A 16-szoros ecuadori bajnok tegnap már megerősítette, hogy a fiatal kapus hétfő óta kórházban van, és az állapota kritikus. A család magánéletének tiszteletben tartása miatt azonban nem hoztak nyilvánosságra részleteket.

A közösségi oldalakon már korábban megjelent a fiatal játékos halálhíre, több, hivatalos forrásból is, a klubja ezeket cáfolta a közleményével.

Fürdőszoba baleset

„Az Ecuadori Labdarúgó-szövetség mély sajnálatát fejezi ki Justin Orlando Cornejo Mendoza halála miatt. Mély részvétünket fejezzük ki a tisztelt családjának, barátainak és klubtagjainak” - állt az ecuadori liga, a FEF túl korán kiadott közleményében. Az Expreso nevű hírőortál időközben arról számolt be, hogy a fiatal sportoló „a guayaquili háza fürdőszobájában esett el súlyosan”. Egyes hírek szerint a fejét verte be. További részletek azonban még nem ismertek.

Cornejo 2022 óta állt szerződésben az első ligás klubbal, a klub harmadik számú kapusa volt, és háromszor lépett pályára. A tehetséges játékost az ecuadori U20-as válogatottba is behívták.

Címlapfotó: Instagram/barcelonasc

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra