Íme a titkos Netflix-kódok: rejtett filmeket és sorozatokat nézhetsz velük

Van olyan érzésed, hogy mindig ugyanazokat a filmeket találod meg a Netflixen? Pedig a szolgáltatás mélyén sok olyan alkotás van elrejtve, amelyeket érdemes lenne megnézned. S hogy hogyan találod meg őket? Most eláruljuk a titkos kódokat.

Sokszor előfordul veled, hogy - bár kevded és időd lenne - nem találod a megfelelő filmet, vagy sorozatot, hogy kikapcsolódj? Úgy érzed, már mindnet láttál, amit a Netflixen kínálnak neked? Nos, ez nem véletlen! A streaming szolgáltató ugyanis minden felhasználónak személyre szabottan kínál tartalmakat a korábbi megtekintései alapján. Így ha például gyakran nézel krimiket, krimikkel lesz tele a Netflix-felülete. Hamar unalmassá válhat, igaz? Új tartalmakat találni sajnos tényleg nem mindig egyszerű a platformon.

De: a speciális Netflix kódok segíthetnek!

Hogy mi a probléma? Nos, a Netflix keresőjéhez kulcsszavak alapján vannak hozzárendelve a filmek. És a megtekintett filmek alapján jönnek az ajánlatok. ha azonban egy-egy filhez az adott kulcsszó épp nincs hozzárendelve, akkor bizony lehet, hogy örökre rejtve marad a számunkra. De van megoldás! A Netflix-kódok segítségével a különböző műfajok között kereshetünk. Legyen szó horrorfilmekről, romantikus vígjátékokról, katonai sorozatokról vagy másról - ha ismered a megfelelő kódot, a teljes kínálatban böngészhetsz!

Minden műfajhoz külön kód

Mivel minden műfaj külön kódot kapott, így a lista bizony eléggé terjedelmes. A Netflix kódokat ráadásul a böngészőben lehet használni. Az URL címsorba az alábbi címet kell beütnünk:

netflix.com/browse/genre/ - a végére pedig a filmcsoportok kódját!

Ha ezzel megvagyunk, már ccsak be kell jelentkeznünk a Netflix-fiókunkba, és már meg is jelentek az adott kategória alkotásai. Az összes!

Hogy melyik filmcsoportoknak mi a kódja, azt a következő oldalon tételesen leírjuk!

Lapozz a kódokért!

24 óra