Cetlit talált a szemetesén a férfi: amikor elolvasta, azonnal a háza előtti pocsolyához rohant - Videó

Nyilvánvalóan a takarítók tették az üzenetet a szemetesére - valósággal kizökkentette az életéből.

Dr. McArthur Billing története sokakat nem hagy nyugodni. A férfi a Tik-Tokon osztotta meg az élményét, ami hatalmas siker a neten. A videón, amelyet százezrével láttak, először a férfi látható, aki 2020 óta él a családjával az angol Molesworth nevű faluban. Majd jön a fent említett cetli, amit a férfi a kezében tart. Ezt követően igyekezett azonnal a gyerekeivel a házk előtt lévő pocsolyához és szerencsére a kamerájukat is vitték. Bizony: a vízben aranyhalak úszkáltak.

"Teljesen megdöbbentem, hogy aranyhalakat látok egy pocsolyában" - mondta Dr. Billing a The Dodónak, és rögtön tudta: hiába nem érti, meg kell menteni őket.

@macfamilyadventures I can't believe what we found in a puddle!!! #9b4mthefamily #uk #wildlife #nature #icantbelieveit ♬ Rush by ayrastarr - AyraStarr⭐️

A biológus egy vízzel teli vödörbe költöztette a halakat, majd hosszasan töprengett, hogy kerülhettek oda. MIvel csak őrült elméletekre futotta, így felhagyott az agyalással. A halak pedg a család akváriumába költöztek. Jobb kezekben nem is lehetnének!

Címlapfotó: TikTok/mac9b4mthefamily

24 óra