Vilmos borzalmas ajándékkal lepte meg Katalint: a hercegné nem örült annak, amit kapott

Sokan azt gondolnák, a herceg ismeri annyira szerelmét, hogy pontosan tudja, mire vágyik Katalin, ám mint kiderült, Vilmos nem mindig volt tisztában azzal, mit is vásároljon szíve választottjának.

Egy herceg is tévedhet

Mindenki járt már abban a cipőben, hogy elérkezett a párja születésnapja, és egyszerűen fogalma sem volt arról, mivel is lepje meg kedvesét – ez a helyzet főleg akkor fordul elő, amikor két ember már olyan hosszú ideje van együtt, hogy már minden ötletüket ellőtték. Nos, sokan azt gondolnák, hogy a királyi családban ilyen nem fordulhat elő, hiszen gyakorlatilag végtelen pénz áll rendelkezésükre a família tagjainak ahhoz, hogy valami igazán szépet vegyenek egymásnak, ám Vilmos maga ismerte be egy podcastban, hogy egyszer bizony nagyot hibázott, és egy borzalmas ajándékkal lepte meg Katalint a hercegné szülinapja alkalmából.

Katalin nem örült az ajándéknak

Vilmos Peter Crouch podcastjában vallott arról, hogy egyszer egy bizarr meglepetést vásárolt Katalinnak: „Egyszer egy távcsövet vettem a feleségemnek. Ezt a mai napig felemlegetni, ami nem meglepő, hiszen nem igazán nyűgöztem le vele. Nem hagyja, hogy elfelejtsem, mekkorát is tévedtem. Mindez még az udvarlás korai szakaszában történt – őszintén szólva fogalmam sincs, miért vettem neki egy távcsövet, soha nem vágyott rá, de akkor jó ötletnek tűnt” – mesélte a herceg. Katalin eközben férje 37. születésnapjára egy átgondolt, megható ajándékkal készült: a hercegné egy olyan albumot adott Vilmosnak, ami tele volt családi fotókkal, valamint a gyerekek rajzaival és festményeivel.

Leadfotó: 123rf

via

királyi család