Kiszökött a kutya otthonról: amikor a gazdi rátalált, hangos nevetésben tört ki - Videó

Néhány másodperc múlva a testvérpár felfedezte a berni pásztorkutyát – és hangosan nevetniük kellett. Az eetről készült videójuk hatalmas siker.

Hetedhét határon túl is játszhatott volna Cash, de ő nem fárasztotta magát ilyennel, csak néhány méterre a háztól, egy méretes fa alatt helyezte kényelembe magát, hogy hűsöljön. Hatalmas kő esett le a gazdik szívéről. De nem csak DePersia és bátyja szórakozik jól a néhány méteres szökésen, a TikTok közönsége is. Milliós nézettség, százezres likeszám az eredmény eddig:

@natmdepersia my brother & I went to get food and we came back to the house with the front door wide opened and our dog, Cash, vibing on the lawn by himself. He knows his life is too good to run away😭😭😭 #foryou #foryoupage #dailyvlog #bernesemountaindog #dayinthelife #summer #dogsoftiktok ♬ Close To You - Gracie Abrams

Pedig Cashnek semmi oka szökni. A gazdái jómódúak, a ház mögött medence is van, a tenger pedig csak néhány méterre van a háztól. "Imádja a medencét és a tengert, és gyakran ugrik be egyedül, hogy lehűtse magát. Cash-sel minden nap egy kaland, és hálásak vagyunk azért az örömért, amit az életünkbe hoz" - mondta DePersia a Newsweeknek.

"Ha nem találtuk volna meg gyorsan, pánikba estem volna. De abban a pillanatban nem tehettem mást, minthogy abszolút viccesnek találtam a helyzetet" - mondta a 24 éves kutyatulajdonos.

Címlapfotó: TikTok/natmdepersia

24 óra