Hetente 400 e-cigit szívott el a 17 éves lány: borzasztó dolog történt vele - Fotók

Kyla tüdejében egy lyukon keresztül hólyag keletkezett. De idén februárban az orvosok azt mondták neki, hogy a seb begyógyult. Aztán májusban jött az öszeomlás.

Amikor Kyla egy barátja házában töltötte az éjszakát, elkékült és összeesett. Édesapja, Mark Blight (azonnal egy kórházba sietett vele. Ott az orvosok egy másik hólyagot találtak a tüdejében, ami szétrepedt és a lány tüdeje összeomlott. Öt órán át műtötték a fiatal lányt, ami alatt a lány szíve majdnem megállt. A fiatal brit nőnek két hétig kellett a kórházban maradnia, míg végre hazaengedték. Ma távol tartja magát az e-cigarettától: "Tényleg nem éri meg. A helyzet nagyon megijesztett."

Mark apa, aki szintén régóta dohányzott, semmit sem tudott a lánya fogyasztásának mértékéről: "Az elmúlt hetekben átéltem a poklot Kylával. Szörnyű volt számomra. Sírtam, mint egy csecsemő. borzasztó volt nézni." Sőt, a férfi a lányával történtek után maga is letette a cigit. 

„Különösen a fiatalokhoz szólítom fel: „Csak dobd el a füstölőt”. A poklot megjártam a lányommal" - üzeni a fiataloknak.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra