Először akarta megpillantani a menyasszonyát a vőlegény: röhögőgörcsöt kapott, amikor megfordult - Videó

Ahelyett, hogy a nő a férfi háta mögé állt volna, egy hófehér ruhába ötöztette a kutyusukat, Pennie-t. Még fátylat is kapott.

Ezután az ifjú pár fotósa elkezdte a visszaszámlálást. Amikor az 1-hez ért, a vőlegény végre megfodulhatott. Ekkor már láthatóan az arcára volt írva az idegesség és az öröm is. De aztán jött az a bizonyo spillanat és a zűrzavar - hiszen hirtelen senkit nem látott maga mögött. Csak amikor lesütötte a szemét, és meglátta izgatott kutyáját, akkor döbbent rá, mi történt - és nevetésben tört ki.

Majd letérdelt Pennie elé, a karjába vette, és puszikkal halmozta el a kis fejét. A kutya meg a farkát csóválta.

@mad_meineke12 If you are looking for a way to inckude your dog in your wedding… let this be your idea. He turned around and 100% thought it would be me 🥹 #dachshundsoftiktok #dachshund #doxiesoftiktok #dachshundsoftiktok #2024bride #firstlook #firstlookwithgroom #weddingdogideas ♬ slipping through my fingers - zappo™

Quinn ezután végre megölelhette menyasszonyát, és vethetett rá egy első pillantást, mielőtt mindketten - természetesen a pimasz kutyával együtt - pózoltak az esküvői fotósnak. Örökre emlékezetes pillanatok ezek, nem csak a pár számára.

Címlapfotó: TikTok/mad_meineke12

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra