Egy romos házat vett a pár: amit a szemét közt találtak, megváltoztat mindent - Videó

Rebeccáékat még a speciális maszkok sem tudták megvédeni a penészből, döglött állatokból, ürülékből és korhadó fából álló bűztől, amelyeket a villában tett első látogatásukkor tapasztaltak. A szemét között elrejtve aztán néhány kincset találtak.

Rebecca és Drew hónapokat töltöttek azzal, hogy megtisztítsák a szeméttől az épületet, amiben 30 éven át egy egyedülálló nő lakott. A takarítás során azonban a pár nemcsak értékes bútorokra és régi játékokra bukkant, hanem bankjegyekre és érmékre is - köztük egy 19. századi gyűjteményre. „A pénz az egész házban el volt rejtve a különböző irodákban, éjjeliszekrényekben, a hálószobában a zoknis fiókban, a könyvtárban, néhány szekrényben, vagy egyszerűen minden szobában a földön szétszórva” - emlékezett a lány a Newsweeknek. Eleinte fel sem fogták, mit találtak.

@beckybidlen Will this cover the cost of the dumpsters? #treasurehunt #homereno #fixerupper #trashout #hoarder #hoarderhouse #coins #coincollection #coincollecting #renovation ♬ original sound - Becky Bidlen

Egy alkalmazás segítségével Rebecca azonosította a talált érméket, és egy becslést is készített. Az eredmény több mint örömteli volt az azóta szülővé vált amerikai pár számára: az alkalmazás 11 000 és 50 000 dollár (3,9 millió és 17,6 millió forint - A szerk.) közé becsülte az érmék értékét. A pár videói hatalmas sikernek örvendenek a Tik-Tok-on.

A pénzkeresőset már több mint 3 millióan látták.

Címlapfotó: TikTok/Becky Bidlen
.

24 óra