Bundesliga-frizurát vágtak a yorkie-nak: szem nem marad szárazon a látványtól - Videó

Évtizedekig elveszettnek hittük, de kevesen is hiányoltuk. Nos, a jelek szerint visszatért, és nem egy ember, hanem egy apró kutya teremt vele trendet.

Visszatért a mullett. Vagy, ahogyan a németek nevezik, a Vokuhila. Utóbbi egy mozaikszó, ami a VOrne KUrz, HInten LAng kifejezésből származik, ami ennyit jelent: elől rövid, hátul hosszú. Na, leesett már? Bizony: a Bundesliga-frizuráról van szó.

80-as évek

A különös vágást ezúttal azonban nem egy ember, hanem egy apró kutya robbantotta be a neten. Milliók nevetnek az apró yorkie, Biggie új fazonján. „Régebben nekem is ilyen frizurám volt, és Biggie úgy gondolta, hogy együtt kellene mennünk” - magyarázta a kutya gazdája egy interjúban.

@thevoicevendor #mullet #yorkie #dogmullet ♬ Funny - Gold-Tiger

„Egy ideig ikrek voltunk, és az emberek imádták! Egy idő után kezdtem úgy kinézni, mint egy aljas, ezért levágattam az enyémet. De Biggie ezt nem akarta, így megtartotta” - mondta a szinkronszínész, Jeff Cole a Newsweeknek. Az is kiderült, először csak a feleségének akarta elküldeni a videót, de úgy döntött, felteszi a Tik-Tokra. Nos, hatalmasat robbantott vele. A gazdi szerint a legszebb az egészben az, hogy végre nem csak a gyűlölet ömlik a közösségi térben, hanem a pozitív gondolatok és vidámság is.

Címlapfotó: TikTok/thevoicevendor

24 óra