Rottweiler és tacskó a szülők: a kölykük milliókat gyönyörködtet meg - Videó

A különös kutyával egy másik tacskó gazdája találkozott és ő vette videóra. A gazdi interjút adott a szokatlan ebbel kapcsolatban.

„Nagyon izgatott leszek, amikor szokatlan kutyával találkozom, és még sosem találkoztam olyan kutyával, mint Albie. Azt hiszi, hogy ő a nagy kutyák közé tartozik, de azt is, hogy ilyen kis kutyákkal tombolhat és játszhat” - mondta Kylie Theaker a Newsweeknek. A videón pedig azt láhatjuk, hogy játszik Albie-val a hölgy kutyája.

@thetheakers The most random dog .... looks wise and personality wise ..... He certainly gets some attention whilst we're out #dogsoftiktok #unusual #FYP ♬ original sound - Kylie T

Az is kiderült, a videót készítő hölgy Albie-t már elvitte egy idősek otthonába is, ahol a nagymamája lakik és igencsak felvidította vele a lakókat. „Nagyon szerették őt, és megnevettette őket, hogy egy ilyen különleges keveréket látnak” - mesélte az amerikai lánymagazinnak. És azt is elmondta: Albie olyan mint a szülei, játékos és segítőkész, mint egy rottweiler, és pajkos, mint egy tacsi.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra