Furcsa zajokat hallott a nő: amikor benézett a konyhába, megállt a szíve - Fotó

Ha az ember nem vár vendégeket, akkor hamar feszült lehet, ha irdatlan hangos zajokat hall az otthonából. Ez a nő épp ezt élte át, amikor belépett a konyhába, majdnem a helyszne halt szörnyet.

Mary Hollenback a floridai Venice-ben él, ő azért ott már látott egyet és mást, így azért fel van régóta készülve mindenre. Egy nap az otthon nyugalmát hirtelen furcsa zajok törték meg, a nő el nem tudta képzelni, mi az. Gyanútlanul járta körbe a lakást, majd  lépett be a szobába is - arra gondolt, hogy valaki jött hozzá. Aztán igencsak meglepődött, a konyha padlóján egy méretes, közel 2 és félméteres krokodil feküdt. Egy interjúban az idős nő elmondta, fordult már elő, hogy idegent talált a házába, hiszen annyira hasonltanak az otthonok egymásra, hogy gyakran eltéved az ember. "Felálltam, hogy szóljak az illetőnek, hogy rossz házban van" - mondta a The Dodo magazinnak.

A nő sokkot kapott, amikor meglátta az állatot - fogalma nem volt, hogy fog megszabadulni tőle. 

Aztán a krokodil megmozdult. Szerencsére időben kapcsolt és biztonságba helyezte magát, majd telefont ragadott és tárcsázta a Floridai Hal- és Vadvédelmi Bizottság szakértőit. A krokodillal ölre mentek a szakemberek is, mire sikerrel jártak. "Nagyon meglepett, hogy milyen kevés kár keletkezett. Csak néhány karcolás a szekrényajtókon" - mondta a kaland után a nő.

Címlapfotó: Facebook/Florida Alligators

24 óra