Rendőr haverja hívta Bárdosi Sanyit: körözik - Videó

“Figyelj már, azt tudod, hogy kint vagy a gazemberek között?” - kérdezte egy haverha telefonon Bárdosi Sanyit, miután felvette a telefonját. Kiderült, mi történt.

A nyereményautóját is elbukta a kiváló sportoló a rendőrségi ügy miatt - derlt ki az ATV #Bochkor felvételén. Bochkor Gábor arról kérdezte a vendégeit, mennyire viselik jól a népszerűséget_ Bárdosi Saniynak nem mindennpai történet jutott az eszébe a Naphire.hu információi szerint. “Egy haverom egy nagy autógyár hazai képviseleténél dolgozik és most gyűjtenek ismert embereket, akinek oda adják majd az új modellt” - mesélte, majd azt is megtudta, ő is felkerült a listára, de végül kihúzták. Rájöttek ugyanis, hogy pár éve körözte a rendőrség, így neki nem adhatnak kocsit a cég szabélyai szerint.

Aztán kiderült, miért körözték a volt sportolót.

“Azért köröztek, mert elfelejtettem befizetni valami baromságot, kiment a fejemből, és kiraktak körözési listára. És egy rendőr srác hívott fel, aki hozzám jár bunyózni, hogy: “Figyelj már, azt tudod, hogy kint vagy a gazemberek között?”. És néztem, és tényleg olyan arcok között volt kint a képem... Azonnal kirakták” - mondta Naphire.hu információi szerint az ATV stúdiójában Bárdosi Sanyi. Az ügyvédjét hívta, aki határozott utasítást adott az épp az edzőtermében dolgozó apukának: “Figyelj, azonnal menj haza és zárkózz be!”. A többit az ügyvéd elintézte.

S hogy miért tartja magát kényszeresnek Pásztor Anna? Mit szól Ganxsta Zolee a leggyűlöltebb magyar celebekről listájához? Vasárnap este az ATV #Bochkor című műsorból ez is kiderül, a Heti Napló Sváby Andrással után.

Címlapfotó: Youtube/ATV #Bochkor

24 óra