Diszkóbaleset: egy Ferrariban égett halálra az ismert DJ - Utasa ismeretlen - Fotók

A szalagkorlát alatt elszenesedett törmelékhalom egy Ferrari volt, azaz a sportkocsinak az első része. A Húsvét vasárnapján történt balesetben ketten haltak szörnyet.

A La Stampa című olasz lap beszámolója szerint a svájci rendszámú, több, mint 600 lóerős fehér Ferrari GTC4 Lusso 12.45 körül csúszott meg a vizes úton az E25-ös autópályán Ivrea és Santhià között. Így nem sokkal a "Passo d'Avenco" nevű alagút után a bal oldali szalagkorlát betonszegélyének ütközött. A svájci rendszámú autó kettészakadt, az első része pedig kigyulladt. 

Az olasz tűzoltóság közlése szerint mindkét utas - egy férfi és egy nő - halálra égett. A férfi egy imsmert lemezlovas volt.

Fotó: Profimedia/RedDot

A svájci Blick beszámolója szerint a baleset egyik áldozata egy 40 éves svájci DJ volt. A férfi szombat este egy Valais kantonban lévő klubban zenélt, majd Olaszországba utazott tovább. Az viszont egyelőre rejtély, hogy ki volt az utasa. A második, súlyosan megégett holttest DNS-ét szakértők vizsgálják.

Fotó: Profimedia/RedDot

A tűzoltó- és mentőszolgálat helikopterekkel vonult ki a helyszínre. A rendőrség vizsgálja a baleset okát. Az autópálya érintett szakaszát a helyszínelés idejére lezárták.

Címlapfotó: Profimedia/ReDot

24 óra