Megharapta Ivant egy mérges pók: aztán hátborzongató felfedezést tett - Fotó

A karját is amputálni akarták, miután megharapta a pók, annyira szörnyű következményei lettek. Ezt követően elképzelhetetlen dolgot fedezett fel a házában.

Az angliai Slough egykori személyi edzője azt mondja, kész szerencse, hogy életben maradt. A 60 éves Ivan Savage mindenesetre a pókcsípésből eredő folyamatos egészségügyi problémái miatt már nem tud dolgozni. "Ezek az apróságok halálosak. Azzal a félelemmel élek, hogy újra megtörténhet" - mondta a férfi a DailyMailnek, azt az estét pedig soha nem felejti el. A tévében épp Jeremy Wade, brit tévés dokumentumfilmje ment, amikor felállt a távirányítóval a kezében. Ekkor hirtelen egy szúrásszerű fájdalmat érzett a jobb könyökében, és meglátta az állatot.

Fotó: 123rf.com-illusztráció

A férfi úgy látta, egy hamis özvegy volt a tettes. Amikor a méregfogaival belé fecskendezte a mérgét, azonnal érezte a fájdalmat. Bár a méreg az emberre nem különösebben veszélyes, komoly komplikációkhoz vezethet. A férfi végigkúszott a férfi karján és a kezébe is beleharapott. Néhány perc múlva a férfi már rosszul is érezte magát, a kezén apró fekete dudorok keletkeztek. "Melegem volt, de úgy éreztem, a csontjaim mintha jéghidegek lennének. Elkezdtem látni dolgokat" - írta le azt a pillanatot, amikor a méreg hatni kezdett.

Közben amit a férfi otthonában a kárteőírtók találtak, arra nincsenek szavak!

Lapozz a folytatásért!

24 óra