"Fölül zakó volt rajtam, alul semmi" - Jakupcsek Gabi megdöbbentő vallomása

Meglepő titokról rántotta le a leplet az ATV #Bochkor című műsorban Jakupcsek Gabriella - róla ezt kevesen gondolták volna valószínűleg.

A Naphire.hu információi szerint Bochkor Gábor egy rögtönzött kvízműsort imitált az ATV műsorűnak felvételén a vendégeinek. Pásztor Annának, Kabát Petinek és Ganxsta Zoleenak lellett tippelnie. “Melyik lehet Gabi könyvének címe? Mondok négyet, és abból egy igaz” - kezdte a lap híre szerint a műsorvezető. “Te alul, én felül”, “Alul semmi”, “Napos alul a B-oldal”, “Alul több, mint gondolnád” - sorolta a lehetséges válaszokat. Nem sokkal később derült ki, Kabát Peti tippelt jól, az "Alul semmi" kapcsán azonban a nagy sztorit maga a szerző, Jakupcsek Gabi szállította.

“Egyébként, bocsánat, de ennek az volt az értelme, hogy egy csomó rendezvényt vezettem úgy a kovid alatt otthonról úgy, hogy fölül zakó volt rajtam, alul semmi”

- mondta a népszerű tévés a Naphire.hu cikke szerint, majd a részletekbe is beavatta a nézőket.

“És innen jött a cím, hogy egyszer csak ott ültem, és azt mondtam, hogy, teljes agyrém, amit csinálunk, hogy próbálok online 30 emberrel borkóstoló vacsorát levezetni karácsony előtt úgy, hogy így, zakó volt rajtam meg smink és alul, hát, épp hogy valami” - magyarázta Jakupcsek Gabi, aki a többiek kérdésére megerősítette: tényleg semmi, vagy alig valami volt csak rajta.

Az ATV #Bochkor című műsor vasárnap este a Heti Napló Sváby Andrással után kezdődik.

Címlapfotó: 

24 óra