Sértegetni kezdte a nőt a férfi az edzőteremben: ami ezután történt, heves vitát vált ki - Videó

Csak bemelegítette a lábait, vagy a fiatal szőke lánynak más járt a fejében? Akárhogy is van, Madi Ruvee-t egy férfi vette elő, aki az edzőterem főnökének nevezte magát. Amit a férfi a vitájuk végén tett, attól az influenszernek leesett az álla. A kamera meg mindent rögzített.

Mivel a fiatal lány épp filmezte magát edzés közben, amikor az attrocitás történt, így az elkészült videót, kvázi a bizonyítékot így közzé is tudta tenni az Instagram-oldalán. Így viszont a közel 300 ezer követője azt is megtudta, hogy nem csak ezen az oldalon aktív, hanem az OnlyFans-en is, ahol a modellek általában a pikáns tartalmaikat árulják pénzért. 

A jelek szerint erről már akkor is tudhatott az edzőterem főnöke - mi másért történhetett meg az, ami!? És utal is erre azon a bizonyos felvételen. Miután Ruvee közli vele, hogy csak bemelegíti a lábait, a férfi ingerülten válaszol: "Tudom, mit csinálsz". Azaz a férfi szerint a lány edzésének a jellege szexuális célzatú. Fel is szólítja, hagyja ezt abba, majd elrúgja a lány telefonját, ami összetörik.

A történet azonban itt még nem ért véget - újabb videó érkezett!

Lapozz a folytatásért!

24 óra