Sértegetni kezdte a nőt a férfi az edzőteremben: ami ezután történt, heves vitát vált ki - Videó

A fiatal modell tátott szájjal néz a kamerába, majd mutatja meg az összetört készülékét. "Ezért lesz 2024 egy nem biztonságos év a nők számára" - írja a felvételén.

De vajon igaza van vagy téved? A kérdés megválaszolásában igencsak megoszlanak a vélemények. Míg egyesek szerint Ruvee egyértelműen szexuális célzásokat tett ezekkel a mozdulatokkal, és ezzel zaklatta az edzőket, mások semmi elítélendőt nem látnak a viselkedésében. A vádak után a influenszer mindenekelőtt a kritikusainak válaszol. "Mielőtt elkezdtem az OnlyFans-t, minden lábnap előtt ugyanazt a nyújtó gyakorlatot végeztem" - mondta Ruvee a TikTok-on.

@yourfavoritedaughter2 Replying to @Mario Ochoa ♬ original sound - Madi Ruvee

És így folytatja: "Ellenszenves voltam? Nem, nem voltam. Hangos voltam? Nem. Nagyon elszomorít, hogy látom ezeket a kommenteket, amelyek szerint megérdemlek valamit, mert elmentem az edzőterembe és nyújtottam"." Egy dolog azonban biztos: egyedül ő tudhajta, akart-e provokálni, vagy sem. Mivel az esetről az amerikai média is beszámolt, a lány egy dolognak biztos örülhet - ekkore ingyen reklámot nem is kaphatott volna.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra