Emlékszel Pippára? Így néz ki Katalin hercegné húga bikiniben, háromgyermekes anyaként - Fotó

Katalin és Vilmos esküvőjén figyelt fel rá a világ - túlzás nélkül: mindenki az ő hátsójáról beszélt. Pippa 40 éves már és háromgyermekes anya. 

2011. április 29. Idán már 13 éve lesz, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné örök hűséget fogadott egymásnak, a tévékészülékekt előtt százmilliók követték élőben a királyi esküvőt. Az eseménynek lett egy nagy nyertese is, hiszen ekkor figyelt fel a világ Katalin húgára, Pippára, akinek kiemelt szerepe volt a szertartáson. Hófehér, szűk ruhája pedig megmutatta az alakját, aminek köszönhetően a világ napokig a popsijáról beszélt. Sőt, áradozott. Állítólag Katalin meg is orrolt rá ezért. 

Fotó: Profimedia/RedDot

A királyi esküvőt követően sokáig arról pletykált világ, Harry herceg szemet vetett Pippára. Sőt, gyakorlatilag arra várt mindenki, mikor jelentik be végre, hogy összejöttek. De hiába. Harry Meghan Markle férje lett, míg Pippa Middleton hat évvel ezelőtt egy bizonyos James Matthews felesége, akinek azóta három gyermeket is szült. A család most a karibi paradicsomban tűnt fel, ahol James családja az Eden Rock nevű luxusszállodát üzemelteti.

A Pippáról készült bikinis fotók felrobbantják a netet - mindenki a királyi esküvőn látott popsit keresi!

FOTÓK: íme Pippa 42 éves anyukaként, bikiniben!
  • Pippa Middleton esküvő popsi család bikini
  • Pippa Middleton esküvő popsi család bikini
  • Pippa Middleton esküvő popsi család bikini
  • Pippa Middleton esküvő popsi család bikini

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra