Forró teát kért a hajléktalan a lánytól: ami ezután történt, könnyekig hatja meg a világot - Videó

Sanai egy pillanatig sem habozott, és úgy döntött, hogy megpróbál segíteni a kétségbeesett helyzetben lévő férfin. A tea után kiváltotta a recepjét, hogy enyhüljön a fájdalma, majd foglalt neki egy szobát egy szállodában egy éjszakára. De ez nem minden.

Néhány óra után kötődés alakult ki köztük: a férfit bácsinak szólította, a férfi őt Angyalnak. Adott neki még pénzt és megadta a számát is. Majd a követőihez fordult. Elmondta, létrehozott egy adománygyűjtő oldalt, ahol pénzt gyűjt a férfinak, akinek az igazi neve Alonzo. "Én csak egy diák vagyok, csak ennyit tudok tenni" - magyarázta szomorúan a videójában. "Mindent megtettem, ami tőlem telik. De ez az ember szó szerint szenvedett, és ez összetörte a szívemet... Olyan kedves volt... Csak segíteni akartam neki" - mondta.

Mesés vagyon

Miután a klipje vírusként terjedt a TikTok-on, a GoFundMe adománygyűjtő oldal is felrobbant. Rövid idő alatt több mint 400 ezer dollár, azaz 145 millió forint gyűlt össze a férfinak. Másnap reggel a 21 éves lány el akarta mondani az új barátjának az örömhírt, de a férfi eltűnt a hotelszobából. Végül egy templomban találta meg, és megkérte, hogy tartson vele.

@hustlanani

Please help me help him !

♬ original sound - Nai

Új élet

Ezt követően mondta el Alonzónak, hogy az interneten gyűjtést indított és mennyi pénz jött össze. A rékbeteg férfi nem hitt a szemének. A következő videóban pedig már boldogan vásárol magának ruhákat és mobiltelefont. A lány megköszönte mindnekinek, aki segített, és megígérte, hogy okosan fogja elkölteni a pénzt a férfi számára. "Szeretnék segíteni abban, hogy Alonzo a lehető legjobb ellátást kapja" - magyarázta.

És természetesen megígérte, folyamatosan bezsámol majd a férfi életéről.

Címlapfotó: 

24 óra