Éveken át élt online kapcsolatban ez a nő: aztán kiderült, ki a másik fél

A 42 éves nő a Facebookon smerkedett meg a fiatal férfival és fülig beleszeretett. Összesen nyolc éven át tartották a kapcsolatot, egy ideig párt is alkottak, aztán kiderült a szörnyű igazság.

A nem mindennapi történet még 2009 szeptemberében kezdődött, amikor az akkor 30 éves lány kapott egy üzenetet JJ-től, unokatestvére, Simran volt barátjától. A férfi tippeket kért Kirat Assitól, hogyan szerezhetné vissza az exét. Ezt követően rendszeresen írni kezdtek egymásnak, barátok lettek - egészen addig, amíg JJ 2010 augusztusában egy allergiás reakció következtében hirtelen meg nem halt. A nőt letgalózta a tragédia, ezért a közös ismerőshöz, Simranhoz fordult, hogy elkérje tőle JJ tetsvérének, Bobbynak az eléhetőségét. hogy résztvétét nyilváníthassa. 

Fotó: 123rf.com-illusztráció

Emailt írt neki, majd választ is kapott, végül levelezni kezdtek. Egy idő után ezt a Facebookon folytatták, és rendszeresen chateltek. Egy idő után már a személyes problémáikat is megosztották egymással - Bobby például azt is, hogy a házassága a tönk szélére került. "Felajánlottam neki egy vállat, amire támaszkodhat" - számolt be Kirat az "Édes Bobby" című podcastban, ami több platfromon is népszerű lett. Az ezt követő évek mozgalmasak lettek, sőt, a nő egyszer véletlenül össze is futott a férfival.

Aztán megdöbbentő dolog történt: Kirat magánnyomozót fogadott, aki sokkoló dolgot közölt vele.

Lapozz a folytatásért!

24 óra