Éveken át élt online kapcsolatban ez a nő: aztán kiderült, ki a másik fél

A beszélgetések során Bobby elmesélte a nőnek, hogy 2013-ban Kenyában lelőtték, és kómába került. Sőt, bele is halt a sérüléseibe, de visszahozták a halálból.

Aztán egy nap a nő meglátta őt. Épp egy klubba ment el szórakozni, ahol Bobby is ott volt - pontosan úgy nézett ki, mint a profilképén. Ugyanakkor nem mutatott érdeklődést iránta. Bár furcsnak találta, azt gondolta, biztos a hangos zene és a környezet miatt. Csak miután 2015-ben végül egy pár lettek, kezdett Kirat egyre több kétséget táplálni párja történeteivel kapcsolatban.

Fotó: 123rf.com-illusztráció

Bár mindig közös gyerekekről és a házasságról beszélt, soha nem akart vele találkozni - valahogy mindig közbejött valami. Így aztán a nő megelégelte a dolgot és 2018-ban felbérelt egy magánnyomozót. Amit a szakember kiderített, az padlóra küldte a szerelmes nőt: bár Bobby valóban létezett, Facebook-fiókja nem volt, ahol nyolc éven át tartotta volna a kapcsolatot Kirattal.

A férfi személyazonosságát ellopták

"Összeomlott a világom" - mondta Kirat, még mindig hitetlenkedve. Néhány nappal később aztán megkereste az unkatestvére és bevallotta, ő volt az, aki éveken át Bobbynak adta ki magát. Kirat nem hitt a fülének. Amikor megkérdezte, miért tette mindezt, Simran egyszerűen csak annyit mondott: "Nem éreztem jól magam".

Címlapdfotó: X/JustKirat

24 óra