Csak fiatal srácokkal randizik az 56 éves kebelcsoda: elmondta, miért - Fotók

S hogy milyen a fiatalokkal? Nos, Elaina válasza egyszerű és egyenes: "A szex egyszerűen jobb."

Azt azonban hangsúlyozta, hogy egy dolog fontos: a partnere nagykorú legyen, és legálisan fogyaszthasson alkoholt Amerikában. Hogy miért? Az nem derült ki. A 40 év feletti férfiak azonban be sem tehetik a lábukat a házába. Vagy inkább ágyába - ahogy fogalmaz. "Már el sem tudom képzelni, hogy 40 év felettivel randizzak, mert egyszerűen túl morcosak hozzám".

Elainanak rengeteg tapasztalata van a vele egykorú vagy idősebb férfiakkal: "Az idős férfiaknak rossz a hátuk, merevedési zavaruk van, rossz a hozzáállásuk és rengeteg terhet cipelnek. A hálószobában mindig ugyanaz a dolog és ugyanaz a póz. A szex vagy nem létezett, vagy csak egy munka volt" - emlékszik a múltra. Mindezek ellenére a nő úgy érzi, a 23 éves szeretőjéhez fűződő köteléke el fog múlni.

"Nem akarok hozzámenni ezekhez a férfiakhoz. Egyelőre jó ez így" - magyarázza az édesanya, akinek az egyik fia is haosnló korú. "Mint a legtöbb tinédzser, ő is úgy gondolja, hogy ez "görcsös", de nagyon támogatja, és büszke az elért sikereimre" - mondja az anyuka a fiáról.

Címlapfotó: Instagram/.

24 óra