A McDonalds parkolójában hozta világra a nő a gyermekét: mekis nevet adott neki - Fotók

Ennek a babának az érkezése és a neve sem mindennapi. Egy hatalmas hidegfront miatt indulhatott meg a szülés, a Meki parkolójában született meg a pici. Most világhírű.

Este 11 óra volt, amikor az alig 25 éves lánynál megindult a szülés. Analysia Beck még csak 38 hetes terhes volt, így egy ideig azt gondolta, csak jósló fájásokról van szó, így visszafeküdt aludni. Ám nem sokkal később újra felkelt, hogy elfolyt a magzatvize. Tudta azonnal, indulni kell, pedig nem igazán készült fel rá, ráadásul ott volt a két másik gyermeke, egy 17 hónapos baba és egy hároméves. A nagymamát riasztottak, majd a férjével, Daniellel indultak végül útnak. 

Fotó: Facebook/Analysia Beck

Nem rég óta voltak úton, de Analysia ijesztő felismerésre jutott: a kórházba vezető út túl hosszú lesz. "Azt mondtam: "Daniel, meg kell állnod, úgy érzem, mintha a baba fején ülnék" - emlékezett a lány a Todaynek, majd hozzátette: "Ekkor már tudtam, hogy jön, és nem fogunk eljutni a kórházig". Egy McDonald's parkolója esett útba, megálltak, a lány lefeküdt a terepjáró tágas csomagtartójába, a párja pedig tárcsázta a segélyhívót.

Ekkor már heves hóvihar tombolt, hajnali 4 óra volt. 

Lapozz a folytatásért!

24 óra