"Meg kell kérdeznünk valamit" - Bizarr ajánlatot tett a babysitternek a részeg házaspár - Videó

A fiatal babysitter mindenre számított, csak erre nem. A lány máig nem hiszi el, hogy ez törtémt vele - meg is osztotta a bizarr ajánlatát a világgal.

Mint arról Molly nevű lány a TikTok-oldalán egy videóban beszámolt, körülbelül hat évvel ezelőtt rendkívül furcsa helyzetbe került. Pikáns történetét nem akarta elhallgatni több mint 200 ezer követőjének. Szóval: évekkel ezelőtt szerda esténkémt egy házaspár gyermekére vigyázott, hogy egy kis plusz pénzt keressen. Akkoriban 19 éves volt. "A szerdai napok mindig a randevú estéik voltak, és mindig este fél 11 körül jöttek haza" - magyarázta a lány.

Aztán az egyik ilyen alkalommal tovább maradtak és amikor végre hazaértek, láthatóan részegek voltak. "Kicsit botladoztak és sokat vihogtak. Szerintem nagyon aranyos volt" - emlékezett vissza lány, majd azt is hozzátette: miközben a pár elmesélte neki a közös estéjüket, azt is elmondták, hogy róla is sokat beszéltek. A lány nem igazán értette, miért, vagy mire számthat most, de nem is volt sok ideje gondolkozni, mert a férj köszörülni kezdte a torkát és megszólalt. 

"Meg kell kérdeznünk téged. Nem szabad elszalasztanunk ezt a lehetőséget" - monda a lánynak, majd bizarr ajánlatta állt elő.

Lapozz a folytatásért!

24 óra