"Meg kell kérdeznünk valamit" - Bizarr ajánlatot tett a babysitternek a részeg házaspár - Videó

A férj ezt követően felajánlotta a fiatal lánynak, hogy menjen fel vele és a feleségével az emeletre: "Talán együtt lezuhanyozhatnánk, aztán meglátjuk, hogyan alakul a helyzet" - mondta.

Molly hirtelen meg se tudott szólalni, és ezt a házaspár is észrevette, ezért a feleség gyorsan közbelépett, és biztosította róla, hogy persze, azonnal haza is mehet, ha kényelmetlenül érzi magát. "Nem kell visszajönnöd jövő szerdán, vagy vissza sem kell jönnöd, ha rosszul érzed magad. Ezt teljesen megértem!" - mondta az asszony.

@mollzfahdays I know you guys love a good storytime ;) what do you think happened next? Hehe part 2 is up :))) 🎉 🎉 🎉 #storytime #wildstory #funnystorytime #babysitter #babysittingstories #comedystory #foryoustory ♬ original sound - Mollz

A lány egy másik videóban elárulta: el is gondolkozott a dolgon - elvégre a 40-es éveiben járó házaspárt "nagyon jóképűnek" írta le -, aztán mégsem ment bele a dologba, inkább hazament. A munkáját azonban emiatt nem adta fel, és egy hét múlva ismét a családnál volt, hogy bébisziitterkedjen.

A bizarr ajánlat többé pedig nem került szóba köztük. "Egyikünk sem említette többé a beszélgetést" - mondta a lány.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra