Elől deszka, hátul léc, de: a férfiak nem ezért undorodnak a fiatal influenszertől - Fotók

Míg sok nő a felesleges kilóktól, vagy a narancsbőrtől, ez a lány tisztéban van vele, se melle, se feneke. De elfogadta magát, így búszkén mutogatja - de azért akad még valami...

Azok a nők, akik úgy érzik, picit teltebbek az átlagosnál, azonnal cserélnének Clara Daóval. Sőt, mivel egy időben a fiatal lányhoz hasonló nőknek volt csak esélye a modellszakmában, így átlagos nők közül is többen aláírnák, hogy hasonló alkatuk legyen. Pedig Ciara is sokáig küzdött a külsejével, és máig naponta kell elviselnie a negatív kritikákat. Ennek ellenére egy ideje megvéltozott az élete, hiszen amióta elfogadta magát, és büszkén meg is mutatja fehérneműben, százezrével lettek rajongói.

"Egy olyan világban, amely gyakran irreális normákat diktál, legyen 2024 az az év, amikor ünnepeljük egyedi szépségünket, és fogadjunk el minden görbületet (vagy annak hiányát), tökéletlenséget és egyediséget" - szól a lány friss felhívása az újévre. Mindez ráadásul egy szűk bikiniben pózolva kürtölte világgá, a bejegyzése pedig körvejárta az egész Földet. De volt még egy komoly felhívása.

Félmillió követője azonban más miatt háborog - főleg a férfiak fanyalognak!

FOTÓK: Ciara képei kiverik a biztosítékot - és van még valamit...
  • vékony lány Instagram felhívás
  • vékony lány Instagram felhívás
  • vékony lány Instagram felhívás

Címlapfotó: Instagram/clara_dao

24 óra