32 éves lett Sue és ikreket szült - Így néznek ki a Semmi közepén sztárjai ma - Fotók

Máig látható a sorozat a tévéképernyőn, sőt, a streaming-szolgáltatók is tálcán kínálják őket. Pedig már hatodik éve lesz, hogy véget ért a Semmi közepén.

2009 szeptemberében mutatták be a tengerentúlon a "The Middle" című sorozatot, amit ideheza több csatorna, más-más címmel is bemutatott. Így a Semmi közepén és Anyám, borogass! címen is rajongók tízezreit hódította meg. A nem mindennapi család történetét az anya meséli el, aki a következetéseket is levonja. Az örökké stresszes Frankie egy autókeresedésben dolgozik, míg birkatürelmű férje, Mike egy kőfejtőben.

A gyerekeik meg valódi csodabogarak.

via GIPHY

Három ennyie különbözó gyerek nem is létezhet egy családban. A jóképű és nagydumás Axl a sportban igencsak tehetséges, tanulni viszont nagyon lusta. Őt az öszintesége és lazasága miatt szeretik az emberek. Húga, Sue már egy picit neurotikus, hol a fellegekben jár, hol zokog. Egy örök infantilis. A legkisebb fiú ránézésre is egy csodabogár, intelligens, és sokat olvas, a világtól azonban elzárkózik. Brick radásul a termete miatt is más, mint bármeyik korabeli gyerek. 

Hat éve ért véget a sorozat, fel se ismernád ma már a főszereplőket!

FOTÓK: Sue ikreket szült, Brick szakállas - íme a sorozat sztárjai ma!
  • A Semmi közepén szereplők
  • A Semmi közepén szereplők Patricia Heaton
  • A Semmi közepén szereplők Neil Flynn
  • A Semmi közepén szereplők Charlie McDermott
  • A Semmi közepén szereplők Eden Sher
  • A Semmi közepén szereplők Atticus Schaffer

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra