"Enyhe allergiás reakció" - Felismered így ezt a Hollywood-i sztárt?

Ez a fotó igencsak fájdalmas - az év egyik legemlékezetesebbje annak is, akinek ezt át kellett élnie.

A Hollywood-i híresség vasárnap, szilveszter napján osztott meg egy évértékelő posztot, a 46 éves Rob McElhenney albumának nyitóképe egy horrorfilmbe is beillene. Pedig ez a színtiszta valóság. Az amerikai sztár a lakókocsijában állva mosolyog a mobiltelefonja kamerájába, de nem igazán tűnik sem egészségesnek. Az arca jobb oldala teljesen fel van dagadva, látszólag a szemét ki sem tudja nyitni. "Meg tudja valaki erősíteni, hogy az első kép valódi, és nem egy jelenetből származik, amit ő csinált? Ez őrület" - írta egy kommentelő az albm alatt.

A válasz a színész posztjában olvasható: "Eltekintve ettől a diófélékre való enyhe allergiás reakciótól, 2023 életem egyik legjobb éve volt" - írta.

"Köszönöm azoknak az embereknek és helyeknek, akik ezt lehetővé tették. Az életem tele van szeretettel és örömmel miattatok. Már nagyon várom 2024-et. A diótól távol fogom tartani magam" - viccelődött a bejegyzésében a 46 éves sztár.

A képei közt igazi kuriózumok is vannak, többek közt a feleségével, Kaitlin Olsonnal, de Ryan Reynoldsszal, Harry herceggel és III. Károly brit királlyal és feleségével, Kamillával is látható.

Címapfotó: Instagram/robmcelhenney

24 óra