A szaunából posztolt a világ legszexibb röplabdázónője - Fotók

A 28 éves sportoló apró ajándékkal köszönte meg a rajongóknak az egész éves hűséges támogatást. egyenesen a szaunából. 

Rendszeresen oszt meg pikáns képeket a követőivel Kayla Simmons, az amerikai sportoló nemrég a szaunában készült képekkel örvendeztette meg őket. Bikiniben ülve, fekve, izzadva látható, egyszóval mindent bevetetett, hogy a témából a legtöbbet kihozza. Talán ez a hála azért is, hogy gyakran a legszebb élő nőnek nevezik őt a kommentelők. Igen ám, de a domborulatai a karrirjében igencsak hátráltatják.
 

Kayla 2014 és 2018 között a Marshall Egyetem röplabdacsapatának egyik legnagyobb sztárja volt. Egy interjúban ugyanakkor azt is elárulta, hogy jobban örült volna, ha kisebbek a mellei. Ez sokkal könnyebbé tette volna számár a röplabdázást. Ugyanakkor hatalmas előny lett az influenszeri karrierjében, így ma már a "világ legdögösebb röplabdázójaként" emlegetik. Szőke hajáal, alakjával és szűk, falatnyi ruháival bevált recept alapján posztolgat.

Kayla rendszeresen utazik és sosem hallgatja ezt el a rajongói elől sem. Idén beutazta Európát, többek között Franciaországban, Olaszországban és Görögországban is járt. Tavayl pedig az eddig felépített IInsta-oldalát is kockára tette, amikor egy olyan képet posztolt, amin bugyi sem volt rajta. Szerencsére megúszta.

Címlapfotó: Instagram/kaylasimmons

24 óra