Rossz számra küldött sms-t a nő: ez az eredménye 13 évvel később - Fotók

"Kicsit zaklatott voltam. De abban is reménykedtem, hogy hangpostát hagy, hogy hallhassam a hangját" - magyarázta Brenda, akinek teljesült az álma.

Az ismeretlen férfi a hangposta-üzenetben megköszönte neki a bibliai verset, ami állítása szerint megkönnyítette a napját, és mosolyra fakasztotta. Ez már Brenda érdeklődését is felkeltette és visszahívta a férfit. Kiderült, az édesanyja nagyon közel lakik Isiahhoz. "Mondtam, hogy talán találkozhatnánk, amikor meglátogatom a családomat" - mesélte, majd: "Azonnali kapcsolat alakult ki közöttünk."

Miután letették a telefont, bejelölték egymást a Facebookon, és bár a férfi nem volt Brenda esete, valamiért mégis erős kötődés kezdett kialakulni az irányába. Az első találkozójukon a nő anyja is ott volt, a közös ebéd után pedig teljesen el volt bűvölve. Majd azt mondta: 

"Hozzá fogsz menni ehhez a fickóhoz."

És az anyukájának igaza lett: júniusban Brenda és Isaiah a 12. házassági évfordulójukat ünnepelték már. 2021-ben pedig már a htadoik közös gyermekük született meg. Legidősebb lányuk idén már tizenkét éves lesz. "Néha csak nézem a gyerekeimet és a férjemet, és azon tűnődöm, mivel érdemeltem ki mindezt" - áradozott az amerikai nő.

Címlapfotó: Instagram/she_plusfive

24 óra