Kitört a botrány: Jimmy özvegye ügyvédhez fordult, Zámbó Krisztián kikészült A Király miatt

Áll a bál a Zámbó-családban. A Nap Híre szúrta ki, nem csak Jimmy tetsvére, az özvegye és a fiai is kiakadtak A Király című sorozat hétfő esti epizódja után.

“Sajnos ez valóban egy lejárató film lett, én nem ezt a forgatókönyvet írtam alá. Már több ügyvédnek is megmutattam leakartam állítani, de sajnos azzal hogy kiírták az elejére, hogy igazságok és hazugságok, nem tudnak vele mit kezdeni én is felvagyok háborodva.Én az első 2.részt néztem meg nem Voltam hajlandó tovább nézni mert hetekig nyuktatóval éltem. Sanálom, de tőlem soha semmilyen média nem fog engedélyt kapni semmire amíg én élek” - ezeket a sorokat a Nap Híre információi szerint Zámbó Jimmy özvegye, Edit asszony osztotta meg egy családi bejegyzés alatt. 

A lap cikke szerint nem lehet tudni, miért épp most akadt ki szinte minden Zámbó rokon, hiszen a streaming szolgáltatón hosszú hetek óta látható a sorozat, sőt, az RTL képernyőjén ma már az utolsó részt sugározzák majd. Ami biztos, Jimmy tetsvére, sőt, fiai, Krisztián és Szebasztián is kiakadt. Terjedelmes bejegyzésekben fejtették ki az álláspontjukat, míg Jimmy testvérei egy közös posztban hívták fel a figyelmet arra, hogy ehhez a sorozahtoz egyikőjüknek sincs köze. Ezzel gyakorlatilag ismét az özvegyre, Edit asszonyra irányították a figyelmet. Ő volt az ugyanis, aki még Jimmy egykori otthonába is beengedte a kamerákat.

S hogy mit posztoltak Jimmy fiai? Az is kiderült. 

Lapozz a folytatásért!

24 óra